Met onze cursussen maken wij leren graag makkelijk en toegankelijk voor je. Dit door menselijk contact zoveel mogelijk met online leren te verenigen.

Individuele coaching

Tijdens het leren van iets nieuws vinden wij het belangrijk dat je de ruimte hebt om al je vragen te kunnen stellen en dat je een leraar hebt die niet alleen tegen de camera, maar ook tegen jou praat. Onze leraren zijn jouw personal coach, die begrijpt wat jij wilt kunnen, op jouw tempo gaat en je extra oefeningen kan meegeven wanneer je er zelf niet uit komt. Voor degene die er behoefte aan hebben, komen we ook graag in persoon op locatie bij je langs, om een speciale op maat gemaakte cursus te verzorgen voor jou of jouw groep.​

GraphicCourse Online Privé Cursus

Efficiënt - en praktisch leren

Omdat wij de software dagelijks gebruiken en zelf ook constant nieuwe dingen leren, wordt de cursus consequent geüpdatet met nieuw materiaal en nieuwe cursussen. Uit eigen ervaring weten we wat handig voor je is om te leren. We besteden uiteraard veel tijd en aandacht aan de lesstof om je het beste te kunnen helpen naar jouw doel.

GraphicCourse Live Video Cursus Adobe

Leren op jouw manier

Ons team biedt graag alles wat je nodig hebt tijdens het leren zodat jij makkelijk het programma onder de knie krijgt. Of je nu graag vragen stelt via de chat of video, of genoeg hebt aan alleen de online cursus, het is helemaal aan jou. Wij staan voor je klaar. Kortom, je staat er niet alleen voor. Start vandaag nog je cursus en ervaar zelf hoe makkelijk en leuk het kan zijn om te leren.

Ons team

Fabienne


Fabienne

INSTRUCTRICE

“Tijdens mijn studies in media en games besefte ik hoe lastig het kan zijn om de nodige kennis van software te leren en daar ontstond mijn passie om mijn opgedane kennis met anderen te willen delen.”

Sare


Sare

INSTRUCTrice

Sare is een veelzijdige creatieveling met een goed gevoel voor mode en een talent voor illustratie. “Bij het maken van illustraties is kennis in de Adobe software belangrijk. Dit zorgt ervoor dat ik ongeremd, snel en efficiënt kan werken.

Mario


Mario

account manager

Mario is een vriendelijk persoon die graag een praatje maakt met je. Hij geeft dan geen cursussen, maar staat voor je klaar om pakketten op maat te maken en je te helpen.