Zakelijk

Jouw team bijscholen of nieuwe software leren

Jouw visuele uitstraling zegt wat over jou en je bedrijf. Je wilt daarom dat de kwaliteit van je grafische uitingen overeenkomt met de kwaliteit van jouw product of dienst. Om dit te doen is het belangrijk dat jij of jouw team de vaardigheden heeft om deze kwaliteit te produceren. Wij helpen jou of jouw team om up to date te blijven in de grafische software programma’s, of om deze helemaal van het begin af aan te leren.

GraphicCourse.nl Grafische Cursus

Voor kleine en grote teams

We geven les voor groepen van 1 tot 8 personen. Neem contact op voor grotere trainingen en andere mogelijkheden. We denken graag mee.

Op jouw locatie

We komen graag bij je langs om op jouw locatie les te geven. Het is ook mogelijk om op één van onze locaties de lessen te volgen.

Wanneer jij wilt

Tijdens kantooruren en in de avonden zijn wij beschikbaar. Plan wanneer voor jou het efficiëntst is.

Privéles op locatie of digitaal

Premium

Privéles in persoon

Plus

Online privéles

Offerte op maat

Voor een cursus op maat, maken wij ook een bijpassende offerte op maat. Neem daarom gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wat anderen zeggen

Margriet Silvis
Margriet Silvis
25-01-2020
Lees verder
Fijne trainers die Photoshop door en door kennen. Ze stemmen de cursus af op je niveau en wensen. Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd met goede voorbeelden. De mogelijkheid om een tablet uit te proberen is fijn. Aanrader!
Zwembad De Boetzelaer
Zwembad De Boetzelaer
16-06-2020
Lees verder
Kevin en Fabiënne zijn twee hele fijne personen. Geven goed les en luisteren naar je vragen.
Marvin
Marvin
26-01-2020
Lees verder
Heb de snelcursus gevolgd bij Graphic course. In drie uur tijd heb ik erg veel geleerd over het programma Photoshop en kan er nu goed mee overweg op mijn werk. Veel persoonlijke aandacht en fijn om iemand naast je te hebben die met je meekijkt. Erg tevreden!
Previous
Next
GraphicCourse Adobe Cursus

Ervaren leraren

Onze leraren zijn ervaren in de software en het lesgeven. Iedere leraar wordt zorgvuldig gekozen op hoeveelheid kennis in de software en kundigheid in het lesgeven. Ook dit is voor ons belangrijk zodat wij jou het beste kunnen helpen bij het leren van de grafische software. Bekijk onze leraren pagina om kennis te maken met onze leraren. Al onze leraren hebben een opleiding op grafisch gebied afgerond en/of jaren praktische ervaring in de software.

Ons team

Fabienne


Fabienne

INSTRUCTRICE

“Tijdens mijn studies in media en games besefte ik hoe lastig het kan zijn om de nodige kennis van software te leren en daar ontstond mijn passie om mijn opgedane kennis met anderen te willen delen.”

Sare


Sare

INSTRUCTrice

Sare is een veelzijdige creatieveling met een goed gevoel voor mode en een talent voor illustratie. “Bij het maken van illustraties is kennis in de Adobe software belangrijk. Dit zorgt ervoor dat ik ongeremd, snel en efficiënt kan werken.

Mario


Mario

relatiebeheer

Mario is een vriendelijk persoon die graag een praatje maakt met je. Hij geeft dan geen cursussen, maar staat voor je klaar om pakketten op maat te maken en je te helpen.

Neem contact op