Veelgestelde vragen

Apparatuur en software

Om de online cursus te volgen heb je een laptop nodig waar je de software op kunt gebruiken. Je kunt de cursus ook volgen op je iPad of op je telefoon. 

Als je een cursus in persoon volgt is het ook mogelijk een laptop bij ons te huren. Hiervoor rekenen wij een extra prijs van €24,- euro per dag. Deze kun je gemakkelijk bijboeken in het aankoop scherm van jouw product. Heb je een desktop en komen wij bij je langs, dan kan je de cursus uiteraard ook volgen op je desktop.

Een Creative Cloud licentie is nodig om gebruik te kunnen maken van de software en de online lessen mee te kunnen doen. 

Schaf een Creative Cloud licentie aan of download de gratis proefversie, als je hier nog niet eerder gebruik van hebt gemaakt. Deze proefversie geeft je toegang tot 7 dagen gratis gebruik van Creative Cloud.

Wanneer je persoonlijke lessen volgt op locatie kun je de licentie bij ons huren voor een bedrag van €30,- per maand.

Hulp en begeleiding

Wij helpen je graag in de chat, via beeldbellen of maak een afspraak met een leraar bij jou of ons op locatie.
Om een vraag in de chat te stellen, log je eerst in op jouw account. Ga dan in jouw account naar “Online hulp” en klik op “Chat met leraar”.

Je kunt beeldbellen met een leraar door het Premium pakket aan te schaffen, of door in de webshop een beelbel sessie te kopen. Je kiest de datum en tijd waarop je wilt beeldbellen en daarna vind de betaling plaats. Als je de datum of tijd wilt wijzigen kan dit tot 48 uur van tevoren.

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt om te beeldbellen krijg je per email en in je account mailbox een Zoom-code. Met deze code kun je de beeldbel sessie opzoeken en deelnemen aan de sessie. Je kunt de sessie al van tevoren openen en wanneer de leraar online is start de beeldbel sessie.

Betaling

Het is mogelijk een betaling te voldoen door gebruik te maken van iDeal of PayPal.

Doordat onze lessen van dusdanige kwaliteit zijn en je toegang krijgt tot alle cursussen kunnen wij geen geld teruggeven. In het geval van speciale omstandigheden kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Abonnement

Uitgeleerd? Of even te weinig tijd? Wanneer je je abonnement wilt opzeggen kan dit door het formulier op deze pagina in te vullen: [link]. Je krijgt een bevestigingsmail van de opzegging. De dag wanneer dit formulier is ingevuld en de opzegging mail is verstuurd, is de dag van opzegging, tenzij anders aangegeven.

Een abonnement loopt van de eerste dag van de maand tot de laatste dag van de maand. Wanneer je je abonnement opzegt krijg je geen geld terug, maar wel toegang tot de cursussen tot de laatste dag van de maand waarin je hebt opgezegd.

Of stel jouw vraag hier